Bolighuset Grenaa

Væg-væg tæpper

VI HAR ET STORT UDVALG AF VÆG OG TÆPPER

GRATIS OPMÅLING AF TÆPPER OG GULVE

Vi opmåler og giver uforpligtende tilbud på dit nye gulv, uden beregning.

Et tæppe er ideelt til at skabe stemning og miljø i stuer, entre´er, børneværelser etc. Et tæppe kan have mange forskellige design og facon, og et tæppe under sofabordet eller midt på gulvet er med til at gøre et rum personligt og hyggeligt.

Du kan også bruge et tæppe til at babysikre områder omkring borde og stole, hvor børnene leger eller den lille skal lære at gå.

Desuden har et tæppe en lyddæmpende effekt, som ofte kan være tiltrængt i moderne hjem med store glasflader og hårde gulve.

I dagligdagen hvor børnene støjer, køkkenmaskinerne kører og snakken går er tæpper med til at dæmpe støjen, og skabe en behagelig atmosfære.  Særligt i de store opholdsrum kan et tæppe være med til at dæmpe støjen.

FODKOLDT?

Døjer du med fodkulde og træk fra undergulv? Vi kan tilbyde thermoplader. Det er en super god måde at isolere sit gulv, og besparelsen kan du mærke med det samme.

PLEJE OG RENGØRING

Det er vigtigt at bruge rengøringsmidler, der passer til det gulv, du har. Vasker du eksempelvis et vinylgulv i et forkert rengøringsmiddel, risikere du at slæbe en fedthinde med videre på et trægulv, hvor det kan være meget svært at få af.

Afhængig af hvilket materiale dit tæppe er vævet af, har vi også forskellige muligheder, hvis uheldet sker.

Er du i tvivl om, hvad du skal bruge til at rengøre dine gulve, kan du altid spørge Bolighuset Grenaa ellers ringer du bare til følgende nummer: +45 86 32 14 48

Tæppe – tæppefliser – løse tæpper – ægte tæpper – vinyl – Stort bredt udvalg i alle prisklasser!

VI FORHANDLER BL.A. FØLGENDE

flecto-logo
logo_navn
danfloor-logo1
Top