Bolighuset Grenaa

Om os

Velkommen til en ny slags bolighus på Djursland.

Hos mig får du ikke bare møbler. For det første sælger jeg ikke ”discount møbler”. Jeg står personligt inde for alt, hvad du finder i huset. For det andet vil jeg gerne inspirere dig til at træffe det rigtige valg: Gå på opdagelse i Bolighusets mange miljøer, der viser møbler, gulve og vægge og få idéer til, hvordan dit eget hjem kan komme til at se ud.

Du vil opdage, at vores service omfatter en del mere end ”kassebetjening”: Det er vigtigt for mig, at du føler dig godt behandlet – før og efter et køb.

Vi samarbejder med bl.a. indretningsarkitekt, farvekonsulent, designer, maler- og gulvfirma for at give dig mulighed for en velafstemt totalløsning, når du har behov for det.

Vi er fra starten et hus i udvikling – så hold øje med vores annoncer – eller endnu bedre: BESØG OS OG BLIV OVERRASKET!

Hvem er Møbelkæden.dk?

I al beskedenhed er Møbelkæden en af landets førende og mest erfarne inden for Boligindretning. Vi fører hele spektret af møbler og kan så godt som altid opfylde dine ønsker og behov.

Desuden har vi et bredt udvalg af markedets bedste Senge og følger nøje udviklingen, så vi altid kan tilbyde det bedste og nyeste inden for møblering og boligindretning.

Hos Møbelkæden lægger vi utrolig stor vægt på den personlige service. Naturligvis får du også alle de almindelige tryghedsgarantier. Men hos os er det selvfølgeligheder.

Det vigtige er, at du får præcis de møbler og senge, der passer dine behov, din personlighed og det liv, du lever.

At finde præcis de Møbler der passer til dig stiller tre krav fra vores side: Tid, indlevelse og dygtighed. De tre krav bestræber vi os altid på at opfylde.

Samtidig med at vi også har markedets bedste priser, så leverer vi også udvidet service, i form af udkørsel og opstilling af dine møbler, vi kører først når kunden er tryk og varen er GODKENDT.

 

Top